Aanwerving meewerkend ploegbaas wegenwerken

De gemeente gaat over tot de aanwerving van een meewerkend ploegbaas wegenwerken en zal tevens een werfreserve voor deze functie aanleggen.
 
Wat zijn uw taken?
U geeft rechtstreeks leiding aan en werkt mee in een groep van medewerkers van de ploeg wegenwerken die instaat voor de aanleg en het onderhoud van de wegen, stoepen, riolering alsook voor het uitvoeren van alle mets- en bestratingswerken.
 
Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
Ervaring: u beschikt bij voorkeur over ervaring in het metsen en/of het aanleggen van bestratingen en in het aansturen van medewerkers, hetzij als zelfstandige, hetzij als werknemer. Deze ervaring moet blijken uit uw CV. Werkgeversbewijzen kunnen opgevraagd worden.
 
Kennis: u beschikt over een goede kennis van:
-  machines, materialen en producten m.b.t. de voornoemde werkzaamheden
-  rekenkundige bewerkingen (oppervlakte, inhoud)
 
Vaardigheden:
- zelfstandig een opdracht kunnen uitvoeren
- taken verzorgd, snel en correct kunnen afwerken
- beschikken over sociale vaardigheden om medewerkers te stimuleren en te motiveren
 
Rijbewijs: u beschikt minimaal over een rijbewijs categorie B
 
Wat gaat u verdienen?
Uw loon is conform de wettelijke barema’s (min. bruto maandwedde: € 1.818, te verhogen door, afhankelijk van uw werkervaring, een anciënniteitstoeslag tot een bruto maandwedde van € 2.010). U krijgt haardgeld/standplaatstoelage, maaltijdcheques en een gratis hospitalisatieverzekering.
 
Hoe stelt u zich kandidaat?
Uw sollicitatiebrief met CV richt u vóór 23 juni 2017 aan: Gemeente Gingelom, Cel interne zaken, St.-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom of personeelsdienst@gingelom.be.
 
Wenst u meer informatie over de functiebeschrijving?
Personeelsdienst - 011 88 04 87 - personeelsdienst@gingelom.be.