Administratieve medewerkers Burgerzaken & Informatie gezocht!

Het gemeentebestuur wil op korte termijn een werfreserve aanleggen van gemotiveerde administratieve medewerkers voor de cel Burgerzaken & Informatie. Reageren kan tot 18 januari 2019.

Wat zijn uw taken?
U heeft rechtstreeks contact met de burger en zorgt voor het afleveren van identiteitskaarten en reispassen, attesten m.b.t. de bevolkingsregisters, rijbewijzen en uittreksels uit het strafregister.
U registreert orgaandonoren, laatste wilsbeschikkingen,…
U staat garant voor een klantvriendelijk onthaal en vormt een team met de andere medewerkers van de dienst.
 
Aan welke voorwaarden moet u voldoen?
Diploma: u bent in het bezit van een diploma hoger secundair onderwijs.
 
Ervaring: u heeft minstens twee jaar ervaring in een administratieve functie. Deze ervaring moet bewezen worden aan de hand van één of meerdere werkgeversattesten.
 
Kennis: u beschikt over een goede algemene kennis en staat open voor het verwerven van specifieke kennis die noodzakelijk is voor de taken die uitgevoerd moeten worden.
 
Vaardigheden: vlot kunnen werken met PC-toepassingen (MS Office), klantvriendelijk, sociaal en flexibel zijn, beschikken over goede communicatieve vaardigheden. U bent een teamplayer, maar u kunt ook zelfstandig werken.
 
Wat gaat u verdienen?
Uw loon is conform de wettelijke barema’s (min. bruto maandwedde: € 2.062, te verhogen met een anciënniteitstoeslag tot een bruto maandwedde van € 2.312, afhankelijk van uw werkervaring).
U krijgt maaltijdcheques en een gratis hospitalisatieverzekering.
 
Hoe stelt u zich kandidaat?
Uw kandidatuur met CV, een afschrift van uw diploma en het bewijs van min. twee jaar werkervaring stuurt u vóór vrijdag 18 januari 2019 aan:
Gemeente Gingelom, personeelsdienst, Sint-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom.
 
Wenst u meer informatie over de functiebeschrijving?
Personeelsdienst: 011 88 04 87 – personeelsdienst@gingelom.be