Gunther Neefs komt naar het seniorenfeest

Het seniorenfeest, de hoogdag voor alle 65-plussers van Gingelom, vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 september. Ook deze keer zullen we er een grandioos feest van maken.

Gewezen Miss Belgian Beauty Cynthia Reekmans zal het seniorenfeest opnieuw aan elkaar praten. Zij mag niemand minder dan Gunther Neefs aankondigen als hoofdact. Via zijn vader Louis Neefs en zijn tante Connie Neefs kreeg Gunther zijn zangtalent van thuis uit mee. Maar Gunther Neefs is veel meer dan de zoon van. Door de jaren heen heeft hij een eigen succesvol repertoire ontwikkeld.
 
Ook de Truiense komiek Christophe Elen is weer van de partij. Samen met onze trouwe plaatselijke vedetten zullen zij voor een mix van dolkomische en ontroerende momenten zorgen.
 
Het seniorenfeest vindt plaats in Sporthal De Winning in Montenaken. De deuren gaan open om 11 uur. Het einde is voorzien om 17 uur. De prijs bedraagt € 10 per persoon. Voor dat geld krijgt u naast een wervelende show ook nog eens een warme maaltijd, 2 drankbonnetjes en koffie en gebak.
 
Begin augustus ontvangen alle 65-plussers een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus. Inschrijven kan tot 20 september in het ‘Park van de Vriendschap’, op het gemeentehuis of bij een afgevaardigde van uw bond voor gepensioneerden.