’t Maanhof: grootste B&B van Vlaanderen

Marc en Anja Soentjens startten 12 jaar geleden met ’t Maanhof in Borlo. Van bij het begin hebben ze maximaal ingezet op het familiale karakter van hun Bed & Breakfast. Samen met de vakantiewoningen beschikt ’t Maanhof momenteel over 45 slaapplaatsen.

12 (gezins)gastenkamers en familiesuites, voor een totaal van 32 slaapplaatsen, aangevuld met twee vakantiewoningen van 6 en 7 personen… maar liefst 45 gasten kunnen op beide oren slapen in ’t Maanhof. Gezinnen en families zijn van harte welkom in dit kindvriendelijk paradijs.
 
De grootse Tiendenschuur werd helemaal gerestaureerd tot een fantastische ruimte om samen te ontspannen, te keuvelen of te feesten. Ook de prachtige binnenkoer is een absolute meerwaarde om buiten de kamer of vakantiewoning een straaltje zon mee te pikken of de kinderen veilig te laten spelen.
 
Om de kinderen nog meer speelplezier te verschaffen wordt de speelweide weldra voorzien van nieuwe speeltoestellen. Er zal ook een petanqueveld ingericht worden en een gezellige zithoek om ten volle te kunnen genieten van de avondzon.
 
Toeristen vinden vlot hun weg naar Gingelom en dus ook naar ‘t Maanhof. Marc en Anja hebben al boekingen tot mei 2019! Ook zakenmensen zakken af naar Borlo. Ze verkiezen na een lange werkdag de rustige sfeer van de B&B boven de drukte van de stad. Door booking.com verwelkomt ’t Maanhof gasten vanuit de hele wereld. Canadezen in Borlo? Een decennium geleden was hier geen sprake van.
 
Toerisme in Limburg, Haspengouw en Gingelom is een economische groeimarkt. Slimme ondernemers, zoals de familie Soentjens, hebben dit begrepen en maakten er hun levenswerk van. We wensen hen, samen met de andere toeristische actoren, een opperbeste toeristische toekomst!