Jeugdboekenmaand

Jeugdboekenmaand - Theatervertelling  “Coach Boekie” (5-12j)

Tijdens de jeugdboekenmaand zorgt de bib, naast een mooie boekentafel over het thema “Sport & Spel”, ook voor de theatervertelling “Coach Boekie”.

Wat? Word je leesatleet? Want Coach Boekie traint lees- en schrijfatleten. Hij zorgt voor een gezonde geest in een gezond lichaam, zowel bij de lezer als bij het boek. Coach Boekie begeleidt jou tijdens een origineel trainingskamp voor toplezers en laat je deelnemen aan de Olympische Boekenspelen! Coach Boekie is een gezonde interactieve theatervertelling met een vrolijke lach.

Wanneer? Zaterdag 23/03/2024 om 11:00.

Inschrijven? Gratis deelname. Vooraf inschrijven via de bib of via I-active.

Info? bibliotheek@gingelom.be - 011 83 27 01

Maak kennis met de Opvoedingwinkel Haspengouw!

Op woensdag 13/03/2024 zal de Opvoedingswinkel Haspengouw aanwezig zijn in onze bib van 14:45 tot 15:45. Je kunt dan kennismaken met de werking en met het vormingsaanbod van de Opvoedingswinkel.

Workshop en expo van de Academie Haspengouw Beeld in de bib

Tijdens de jeugdboekenmaand zetten alle bibliotheken in Vlaanderen de jeugdliteratuur in de kijker. De leerlingen van Academie Haspengouw Beeld dragen hun steentje bij door het thema ‘Sport & Spel’ fantasierijk en kunstzinnig in de kijker te zetten. 

Daarom verwelkomen we in onze diverse vestigingen graag alle creatievelingen om de talrijke expo’s en workshops in de bibliotheken te bezoeken.

Er wordt een workshop voorzien op woensdag 20/03/2024.
Voor kinderen van 6-12 jaar van 15:30 tot 17:10 (max 12 deelnemers) ‘Drukken met Keith Haring’.
Inschrijven en meer info vind je via deze link

Ben je benieuwd naar wat er in jouw buurt te doen is? Via deze link vind je het volledige programma. Let op: voor sommige workshops moet je je inschrijven omwille van beperkte plaatsen.

Wanneer

vr 1 maart 2024, zo 31 maart 2024 doorlopend.

Prijs

Gratis