Lekkere, warme én gezonde schoolmaaltijden in Gingelom

Interesse om je kind in te schrijven voor de warme maaltijden? Dat kan makkelijk!

Inschrijven kan vóór de 20ste van de voorgaande maand via onze website www.gingelom.be/schoolmaaltijden. Ook het menu met de allergenentabel vind je hier terug.

Opgelet: omwille van organisatorische redenen worden er na het verstrijken van de inschrijvingsdatum GEEN inschrijvingen meer aanvaard. Je kind(eren) tijdig inschrijven is dus noodzakelijk.

Maar waarom zou jij jouw kind inschrijven?

  • Goede voedingsgewoonten worden best van jongs af aangeleerd. We kiezen voor evenwichtige, voedzame en lekkere schoolmaaltijden en hebben oog voor voldoende variatie aan groenten, fruit, vlees en/of vis.
    Een gezond dessert mag natuurlijk niet ontbreken.
  • Samen eten op school is niet alleen lekker maar ook leuk en leerzaam! Vele kinderen leren trouwens nieuwe groenten eten omdat de vriendjes die ook eten.
  • Jij hoeft ’s avonds niet meer te koken. En kook je ’s avonds toch, dan weet je dat je kind die dag al groenten at. Je kan dus eens lekker creatief zijn of net dat ene gerecht maken dat jij zo graag hebt, maar je kind niet.

Volgende tarieven zijn van toepassing voor GO! De Regent, De Groeiboog en De Kleurenboom:

  •       Kleuters                                              € 3,50 (1)
  • Leerlingen lager onderwijs                      € 4,00 (1)

(1) Er is een sociale correctie (min € 0,50) voor de gezinnen waarvan minstens één ouder geniet van de verhoogde tegemoetkoming (WIGW- of OMNIO-statuut).

In de loop van het najaar zal overgeschakeld worden naar het digitaal verzenden van de facturen. De nodige informatie hieromtrent bezorgen we jullie tijdig.

De kookpotten staan te blinken, onze koksmutsen hangen klaar.
Wij wensen jullie een smakelijk schooljaar!

Voor meer informatie kan je terecht op schoolmaaltijden@gingelom.be.


Contactinformatie