Recreatieve activiteiten

Kaarten

Elke dinsdag van 14 tot 17 uur. In het voorjaar en in het najaar is er bovendien een kaartcompetitie op donderdagnamiddag met ploegen van elk 3 spelers.

Kienen

Elke dinsdag van 14 tot 17 uur.

Fietsen

Elke dinsdag van 14 tot 17 uur, vanaf begin april tot eind oktober, De begeleiding gebeurt door vrijwilligers. Tijdens de zomermaanden worden er ook telkens 4 daguitstappen georganiseerd.

Koken & Smullen

Elke donderdagmiddag vanaf 11u30. De bedoeling hiervan is om alleenstaande senioren, die vaak niet meer de tijd nemen om voor hen alleen te koken, een volledige warme maaltijd aan te bieden. Ook het sociale aspect is hier uiteraard belangrijk. De deelnemers betalen 10 euro voor een volledige maaltijd, drank niet inbegrepen.

Bowling

Een drietal keer per jaar gaan we naar de bowling in Sint-Truiden. Daar spelen we dan van 10 tot 12 uur bowling. Nadien wordt er opnieuw naar Buvingen afgezakt voor een heerlijke maaltijd. Dit alles voor de prijs van 15 euro.

80-plusser

De bijeenkomst van de 80-plussers is ongetwijfeld één van de paradepaardjes van ‘Het Park van de Vriendschap’. Met deze activiteit proberen we 80-plussers uit hun isolement te halen door even de dagelijkse sleur te doorbreken. 
De 80-plussers komen om de veertien dagen op maandagnamiddag samen in het ‘Park van de Vriendschap’. Het aantal deelnemers schommelt gemiddeld tussen de 25 à 30.

Contactgegevens

Tim Rens - 011 88 04 48
Rita Thierie - 0473 36 63 07

parkvandevriendschap@gingelom.be