Bedrijfsrondleidingen

Regalys

Wist je dat Regalys verwijst naar het Latijnse woord ‘regalis’ dat ‘koninklijk’ betekent? De asperge is nu eenmaal de koningin der groenten en de groente der koningen. De asperges van bij Regalys zijn dagvers en zitten boordevolFoto bedrijfsrondleiding Kamerijck vitaminen. De asperges worden geteeld op het veld naast de kamerijck-hoeve en de verwerking en verkoop gebeuren op de boerderij.

Sinds kort zijn Regalys-asperges biologisch gecertifieerd, iets wat uniek is voor groene groenten in België. Ook zal je deze groene asperges wel tegenkomen in sterrenrestaurant en in de Delhaize supermarkten in België.

Volg het volledige proces van teelt tot pluk, verpakking en verkoop tijdens een bezoek aan dit familiebedrijf. Ideaal voor een dagactiviteit met jouw school. Of toch liever een gezinsuitstap? Dat kan allemaal, contacteer ze en reserveer een plekje.

Voor meer informatie en/of reservaties:

Kamerijckstraat 11, 3890 Gingelom.
011 88 10 64
http://www.regalys.be/nl/

Tomboshoeve

De Tomboshoeve is een moderne boerderij in Niel-bij-Sint-Truiden. Deze prachtige Tomboshoeve is eigendom van Jo en Kim Biets, telers van aardappelen op de vruchtbare gronden rondom Gingelom. Foto Bedrijfsrondleiding 2

Dankzij de rondleidingen die ze organiseren kun je kennis maken van de vele soorten aardappelen die de Tomboshoeve aan te bieden heeft.

Voor meer info en/of reservaties:

Oude Katsei 67b, 3890 Gingelom.
0471 73 38 18
https://www.tomboshoeve.com/

Jorishoeve

Fruitig genieten kan je doen bij de Jorishoeve. Foto bedrijfsrondleidingen 3 De hoeve is ontstaan in 1854. Ondertussen heeft ook al de 5de generatie de hoeve betreden en is van start gegaan in zowel de akkerbouw als de fruitteelt. Tijdens een bedrijfsbezoek kan je kennis maken met de bloesemactiviteiten en de oogstactiviteiten. Neem zeker een kijkje op de website van de Jorishoeve en kom in aanmerking met de fruitige geest van de Jorishoeve.

Voor meer info en/of reservaties:

Boekhoutstraat 35, 3890 Gingelom.
0497 48 30 25
https://www.jorishoeve.be/


Contactinformatie