De smaak van hier

Wie Haspengouw hoort, denkt onmiddellijk aan appelen en peren. En terecht want nergens zijn deze vruchten zo smaakvol en knapperig als bij ons.
Maar daar eindigt het niet. Onze rijke Gingelomse bodem heeft nog meer te bieden. Denk maar aan onze zoete kersen en de sappige aardbeien, aan lekkere druiven, frambozen en ander rood fruit dat speciaal voor jou wordt gekweekt en geoogst.
Van al dit lekkers worden bovendien eigen producten gemaakt zoals confituren, jenever of de hemelse appelsappen, puur of in combinatie met krieken, framboos of braambes.

Ook voor de meest verse groenten, recht van het veld, moet je in Gingelom zijn. We hebben lekkere aardappelen, de alom gekende groene asperges en tal van andere groenten.
Wist je trouwens dat je hier op meerdere plaatsen ook kakelverse eitjes kan vinden? Gingelom heeft zelfs, als enige in de ruime omgeving, een volledig biologische kippenboerderij.

Kortom, de smaken van hier zullen je betoveren.
Wil jij de lekkere producten van hier al fietsend leren kennen?
Ben je gebeten door de Korte Keten-microbe of kan je niet wachten om te bijten in een heerlijk stukje fruit?

Wij hebben voor jou een route uitgestippeld die je langs alle telers leidt. Onderweg passeer je charmante dorpjes en kan je je tegoed doen aan de mooiste vergezichten van ons glooiend landschap.
Het vertrekpunt van deze fietstocht van 34 km bepaal je zelf.

Begin al maar te watertanden!

Opgelet, voor enkele handelaars moet je even van de route afwijken. Neem dus zeker RouteYou erbij, zo vind je iedereen.

Ondervind je problemen om de navigatie van RouteYou te starten op jouw GSM? Klik hier voor alle uitleg over hoe de navigatie te starten. 


Contactinformatie