Visit Haspengouw

Visit Haspengouw bundelt alle bloesemtips in een nieuw online magazine

De lente is op komst en dat voelen we in Haspengouw. Het begin van dit vrolijke seizoen wordt gevierd met de lancering van een nieuwe editie van het online bloesem magazine van Visit Haspengouw. Sinds enkele jaren bundelen de Haspengouwse gemeenten hun krachten om de regio te promoten als toeristische trekpleister. Haspengouw staat bekend om zijn golvende en bloeiende landschappen, zijn prachtige vergezichten, de bourgondische cafés en restaurants en de eerlijke fruitproducenten... Tijdens de bloesemperiode heerst er een gezellige drukte en ontvangt Haspengouw veel wandel- en fietstoeristen die willen genieten van de ongedwongen sfeer én van de bloesempracht. Het volledige aanbod is handig gebundeld in een digitaal magazine boordevol tips en bloesemactiviteiten. Je kan het ontdekken op   www.visithaspengouw.be .

Enkele jaren geleden werd een sterke samenwerking opgestart om de bloesems in de regio gezamenlijk te promoten en Haspengouw op de kaart te zetten. Met ondersteuning van Toerisme Limburg bundelden verschillende Hapsengouwse gemeenten hun krachten. 

Het resultaat: een inspirerend online magazine om toeristen warm te maken voor een onvergetelijke totaalbeleving. 
Aan de hand van verschillende thema’s zoals wandelen en fietsen, culinair, eropuit met kids en landschappen kunnen bezoekers hun eigen programma eenvoudig samenstellen. 


Contactinformatie