Hotel en B&B

Hoeve Jadoul

Wil je graag verblijven op een actieve hoeve die zich grotendeels toespitst op het heerlijke Haspengouwse fruit? DanFoto hoeve Jadoul is dit de ideale locatie. Een gedeelte van de hoeve werd namelijk verbouwd tot gastenkamers én tot enkele vakantiewoningen. Twee verblijven zijn geheel toegankelijk voor mindermobiele personen.

Er is een ruime binnenkoer en de hoeve is voorzien van verschillende ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein. Maar daarnaast kan je ook een kijkje gaan nemen in het werkende gedeelte van de hoeve, proeven van het zelf gekweekte fruit of van de sappen en siropen die ervan gemaakt worden. Je kan ook een ritje boeken met de tractram, die je meeneemt door de boomgaarden of naar de tumuli.

Hoeve Jadoul
Hoogstraat 34, 3890 Gingelom (Vorsen)
Website: www.hoevejadoul.be
E-mail: info@hoevejadoul.be
Telefoon: 0477 86 70 04

 

Kamerijck

Foto KamerijckIn deze typische Haspengouwse vierkantshoeve kan je tot rust komen met de eerste Regent van België in het achterhoofd. Hij kweekte hier namelijk Merinoschapen en woonde er ook enkele jaren.

De hoeve is nog actief en onder andere gespecialiseerd in en alom gekend voor heerlijke groene asperges. In de hoevewinkel op het domein vind je deze groene asperges, samen met een assortiment van andere streekproducten, die je ook zal terugvinden in het aanbod bij het ontbijt.

Een deel van de hoeve is omgevormd tot gastenkamers en ontbijtruimte. Je kan hier in alle rust vertoeven en genieten van het glooiende landschap.

Kamerijck
Kamerijckstraat 11, 3890 Gingelom
Website: www.kamerijck.be
E-mail: info@kamerijck.be
Telefoon: 011 88 10 64 of 0478 56 10 76

 

’t Maanhof

foto 't Maanhof’t Maanhof is een indrukwekkende gerenoveerde vierkantshoeve, die verschillende vakantiewoningen en tevens hotelkamers combineert in een mooi geheel. Door het afgesloten domein waan je je in een oase van rust, waarbij je buiten op verschillende plekken kan vertoeven, van de binnenkoer, een aanpalend terras tot de tuin en het zwembad.

Binnenin zullen de gerenoveerde vakwerkschuur, de rustieke kelder en de gezellige zithoeken je hart verder veroveren. Sfeervolle rust wordt hier verzekerd.

’t Maanhof
Bergstraat 8, 3891 Gingelom (Borlo)
Website: www.maanhof.com
E-mail: info@maanhof.com
Telefoon: 011 88 50 60 of 0479 72 51 04

 

Het Pachthof

Foto PachthofHet Pachthof is een knus driesterren hotel en B&B in een charmante vierkantshoeve in Borlo.

Zij bieden verschillende kamers aan waarin fietsers, wandelaars en andere gasten tot rust kunnen komen. In het Pachthof is eveneens een taverne aanwezig, ingericht in de voormalige koeienstallen, met een aanpalende ruimte waar de verblijfsgasten kunnen samenkomen.

Op het domein bevindt zich eveneens het oorlogsmuseum Winter 1944.

Het Pachthof
Thewitstraat 8, 3891 Gingelom (Borlo)
Website: https://www.pachthof.com
E-mail: info@pachthof.com
Telefoon: 011 88 39 23

 

De pastorij van Vorsen

Foto pastorij van VorsenHet hotel is gevestigd in de oude pastorij van deelgemeente Vorsen. Deze dateert van 1845 en werd sedert de overname door de huidige eigenaars in 2014 gerestaureerd, gerenoveerd en uitgebreid, met authenticiteit en respect voor de originele stijl in het achterhoofd. Een hart voor antiek en kunstvoorwerpen en het inschakelen van een tuinarchitect hebben gezorgd voor een mooi authentiek geheel.

Je kan er ook ontspannen in de welnessruimte, voorzien van sauna, jacuzzi en fitnessruimte.

Pastorij van Vorsen
Hoogstraat 32, 3890 Gingelom (Vorsen)
Website: www.hotelvorsen.be
E-mail: info@hotelvorsen.be
Telefoon: 0491 20 20 82

 

Schoon Goed

Foto schoongoedMiddenin het rustige dorp, vlakbij de kerk, ligt een prachtig gerenoveerde hoeve. Eens je de authentieke poort bent doorgegaan, laat je de buitenwereld achter je en word je opgenomen in de rust en schoonheid van het domein.

Hier kan je kiezen tussen 2 gastenkamer en 1 vakantiewoning, of beiden samen, om gezellig in te vertoeven. De gezelligheid stroomt verder naar buiten, waar de vele aparte buitenterrasjes iedereen de mogelijkheid bieden om zijn hoekje om tot rust te komen uit te kiezen. Op het overdekte terras kan je rustig genieten van de mooie avondzon.

Schoon Goed
Mottestraat 4, 3890 Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden)
Website: www.schoongoed.be
E-mail: schoongoed@skynet.be
Telefoon: 0476 97 10 80


Contactinformatie