Vakantiewoningen

Domein Tombos

Deze rustig gelegen hoeve bereik je via een oprijlaan, geflankeerd door bomen. Van zodra je de hoeve bereikt, ligt de drukke buitenwereld dus letterlijk achter je. De hoeve werd omgevormd tot 3 vakantiewoningen, waarvan er 1 toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. Deze kan je zowel apart huren als samen, zodat je er ook met een grotere groep kan verblijven.

De hoeve wordt omringd door weilanden en aangeplante bospartijen. Er is een grote tuin om in te genieten en je hebt gezelschap van de paarden en katten van de eigenaars.
Fietsen zijn ter plaatse te huur voor de gasten.

Domein Tombos
Oude Katsei 79, 3890 Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden)
Website: www.domeintombos.be
E-mail: logeer@domeintombos.be
Telefoon: 011 88 59 90 of 0475 47 50 48

’t Eggenhof

In Boekhout vind je een gerestaureerd hoevetje dat dienst doet als vakantiewoning. De eigenaars verwelkomen je graag in familiale sfeer en bezorgen je een zorgeloos verblijf.

De tuin geeft de nodige privacy om volledig tot rust te komen. Maar de grootste troef voor gezinnen is toch de reuzegrote boomhut en de aanwezige jacuzzi.

’t Eggenhof
Boekhoutstraat 4, 3890 Gingelom (Boekhout)
Website: www.eggenhof.be
E-mail: eggenhof@hotmail.com
Telefoon: 0479 63 45 76 of 0470 61 98 50

Hasbania

Hasbania is een luxe vakantiewoning, bestaande uit een stijlvol ingericht appartement dat voorzien is van alle mogelijke luxe. Het appartement bevindt zich boven de woning van de eigenaars, zodat je bij de minste vraag ook onmiddellijk geholpen kan worden. Tegelijkertijd heb je voldoende privacy zodat je in alle rust kan genieten.

Hasbania
Truierstraat24, 3891 Gingelom (Mielen-boven-Aalst)
Website: booking.com
Instagram: Hasbania01
E-mail: carineboux@gmail.com
Telefoon: 0474 73 57 70

Hoeve Jadoul

Wil je graag verblijven op een actieve hoeve die zich grotendeels toespitst op het heerlijke Haspengouwse fruit? Dan is dit de ideale locatie. Een gedeelte van de hoeve werd namelijk verbouwd tot gastenkamers én tot enkele vakantiewoningen.

Er is een ruime binnenkoer en de hoeve is voorzien van verschillende ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein.
Zo is er een wellnessruimte met jacuzzi, rood licht sauna en verwarmd binnenzwembad. Bovendien kan je gebruik maken van het privé tennisveld.

Maar daarnaast kan je ook een kijkje gaan nemen in het werkende gedeelte van de hoeve, proeven van het zelf gekweekte fruit of van de sappen en siropen die ervan gemaakt worden. Je kan ook een ritje boeken met de tractram, die je meeneemt door de boomgaarden of naar de tumuli.

Hoeve Jadoul
Hoogstraat 34, 3890 Gingelom (Vorsen)
Website: www.hoevejadoul.be
E-mail: info@hoevejadoul.be
Telefoon: 0475 68 38 22

La Jouissance

Op het marktplein van Montenaken vinden we La Jouissance, die de OLV Stepskapel letterlijk bijna in de achtertuin heeft staan. Deze typische Haspengouwse vierkantshoeve werd door de huidige eigenaars gerenoveerd, waarbij de tiende schuur werd omgevormd tot een feestzaal en waarbij de beide zijdes van het poortgebouw werden ingericht als gastenverblijven.

De kernwoorden hierbij zijn duurzame, ecologische luxe. Er is niet enkel gekozen voor luxueuze materialen, maar hierbij is telkens gezocht naar duurzame en verantwoord geproduceerde materialen.

La Jouissance
Marktplaats 11, 3890 Gingelom (Montenaken)
Website: www.lajouissance.be
E-mail: info@lajouissance.be
Telefoon: 011 76 82 02

Het Landsleven

De schuur van deze hoeve werd gerenoveerd tot enkele vakantiewoningen, voorzien dan alle moderne faciliteiten. De vakantieverblijven zijn apart of samen te huren.

In de tuin vind je niet enkel vertier voor kinderen, maar ook je eigen boomgaard waar je vruchten kan plukken.

Het Landsleven
Truilingenstraat 83, 3891 Gingelom (Buvingen)
Website: www.hetlandsleven.be
E-mail: hetlandsleven@telenet.be
Telefoon: 0498 63 21 86

’t Maanhof

’t Maanhof is een indrukwekkende gerenoveerde vierkantshoeve, die verschillende vakantiewoningen en tevens hotelkamers combineert in een mooi geheel. Door het afgesloten domein waan je je in een oase van rust, waarbij je buiten op verschillende plekken kan vertoeven. Van de binnenkoer, een aanpalend terras tot de tuin en het zwembad.

Binnenin zullen de gerenoveerde vakwerkschuur, de rustieke kelder en de gezellige zithoeken je hart verder veroveren. Sfeervolle rust wordt hier verzekerd.

’t Maanhof
Bergstraat 8, 3891 Gingelom (Borlo)
Website: www.maanhof.com
E-mail: info@maanhof.com
Telefoon: 011 88 50 60 of 0479 72 51 04

Mierzicht

Deze vakantiewoning werd grondig gerenoveerd met als doel om jou alle hedendaagse comfort te bieden en je uit te nodigen om volop te genieten. Het beste voorbeeld hiervan is het privé wellness gedeelte dat bestaat uit sauna, stoomcabine, infraroodstralers en relaxruimte.

Hier kan je perfect tot rust komen met jouw gezin of enkele vrienden.

Mierzicht
Mechelsestraat 57, 3890 Gingelom (Boekhout)
Website: www.mierzicht.be
E-mail: info@mierzicht.be
Telefoon: 0477 39 04 75

Schoon Goed

Middenin het rustige dorp, vlakbij de kerk, ligt een prachtig gerenoveerde hoeve. Eens je de authentieke poort bent doorgegaan, laat je de buitenwereld achter je en word je opgenomen in de rust en schoonheid van het domein.

Hier kan je kiezen tussen 2 gastenkamer en 1 vakantiewoning, of beiden samen, om gezellig in te vertoeven. De gezelligheid stroomt verder naar buiten, waar de vele aparte buitenterrasjes iedereen de mogelijkheid bieden om zijn hoekje te kiezen om in tot rust te komen. Op het overdekte terras kan je rustig genieten van de mooie avondzon.

Schoon Goed
Mottestraat 4, 3890 Gingelom (Niel-bij-Sint-Truiden)
Website: www.schoongoed.be
E-mail: schoongoed@skynet.be
Telefoon: 0476 97 10 80

Villa Amalou

Deze vakantiewoning heeft een authentiek karakter aan de buitenkant en is binnenin zodanig gerenoveerd dat deze rust uitstraalt.
Op mooie dagen kan je genieten van een ruime tuin en een terras. Op de koudere dagen of avonden kan je gezellig de houtkachel aansteken.
In deze woning is plaats voor 12 personen, waarvoor 5 slaapkamers ter beschikking staan.

Het is de perfecte locatie als startpunt voor wandel- en fietsroutes, een uitstapje naar Luik of elders in Limburg, of als rustpunt in een klein dorp.

Villa Amalou
Lagestraat 2, 3890 Gingelom (Vorsen)
E-mail: info@amalou.be
Telefoon: 0478 46 16 39

 


Contactinformatie