Mijnverbouwpremie

Er is nu één online loket voor de aanvraag van premies van de Vlaamse overheid voor renovatie en energiebesparende investeringen. Mijn VerbouwPremie geldt voor woningen, appartementen en alle andere gebouwen in het Vlaamse Gewest.

Voor wie?

Al wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-woongebouw (bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw), zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financiële steun kunnen aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie (zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler en gascondensatieketel) en investeringen in woningkwaliteit (elektriciteit en sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren).

Hoe aanvragen?

Voor eenzelfde gebouw kan je Mijn VerbouwPremie voor iedere categorie van werken afzonderlijk aanvragen. Je kan ook meerdere categorieën van werken in 1 keer aanvragen.

Je kan de MijnVerbouwPremie online aanvragen tot uiterlijk 2 jaar na de datum van de laatste factuur (=eindfactuur) van de werken.

Dit kan eenvoudig via het online loket.

Als je graag hulp krijgt bij het aanvragen van deze premie(s), kan je steeds terecht op het woonenergieloket na afspraak.

Je kan zelf een afspraak inplannen via https://woonenergieloket.stebo.be/.

Meer info?www.mijnverbouwpremie.be

 


Contactinformatie