Expert financiën (Bv)

Expert financiën (Bv)

De gemeente gaat over tot de aanwerving van een tijdelijke expert financiën.

Het betreft een vervanging met mogelijkheid tot vaste aanstelling na deelname aan het wervingsexamen in het najaar.

Wat zijn je taken?

Als medewerker van een geïntegreerde financiële dienst (gemeente en OCMW) help je mee aan de realisatie van een modern en gezond financieel beleid voor gemeente en OCMW.

Je zorgt voor een doelmatige en efficiënte dienstverlening, zowel op administratief als financieel vlak en dit voor zowel de interne als externe klanten van de cel financiën.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Aanwervingsvereisten

Je hebt een bachelordiploma (B-niveau).

Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling.

Kennis en vaardigheden:

Je werkt uiterst nauwkeurig, je zorgt voor correcte en volledige gegevens.

Je hebt een sterk analytisch denkvermogen, kan zelfstandig analyseren, oplossingen en voorstellen formuleren n.a.v. complexe problemen die betrekking hebben op het eigen vakgebied.

Je bent vertrouwd met Office-toepassingen en hebt een uitgebreide kennis van Excel-software.

Je hebt kennis van boekhouding.

Wat ga je verdienen?

Het gaat over een voltijdse betrekking (38 uur) in contractueel dienstverband van bepaalde duur (vermoedelijke einddatum 31 december 2024). Indien je de laureaat bent van het aanwervingsexamen in het najaar, word je vanaf 2025 vast aangesteld.

Het loon is conform de wettelijke barema’s (min. bruto maandwedde van € 2.999,68, te verhogen door, afhankelijk van je werkervaring, een anciënniteitstoeslag tot een bruto maandwedde van € 5.054,37). Je krijgt maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Bij vaste tewerkstelling krijg je een gratis hospitalisatieverzekering.

Hoe stel je je kandidaat?

Jouw sollicitatiebrief vergezeld van je CV en een afschrift van je diploma richt je uiterlijk zondag 23/06/2024 aan: Gemeente Gingelom, Cel interne zaken, St.-Pieterstraat 1, 3890 Gingelom of personeelsdienst@gingelom.be .

Wens je meer informatie over de functiebeschrijving?

Personeelsdienst 011 88 04 41 – personeelsdienst@gingelom.be