Dienstverlening

Logo Park van de vriendschapHet lokaal dienstencentrum ‘Het Park van de Vriendschap’ biedt naast activiteiten ook diensten aan. We geven je een greep uit het ruime aanbod. 

PC-dokter

De PC-dokter komt bij mensen aan huis om hun computerproblemen op te lossen. Hij gaat net als een echte dokter op zoek naar de oorzaak van het probleem. Hij stelt een diagnose en zal het probleem proberen op te lossen. Bij wijze van onkostenvergoeding vraagt hij een bijdrage van € 5 / huisbezoek.

De PC-dokter gaat iedere laatste woensdag van de maand op pad. Hij richt zich vooral op senioren. Maar ook niet-senioren met een laag inkomen kunnen een beroep doen op zijn diensten.

Foto Park van de vriendschapWassalon

Het lokaal dienstencentrum stelt een wasmachine en een droogkast ter beschikking van zijn bezoekers. Voor het gebruik van de wasmachine wordt € 3 aangerekend. Het gebruik van de droogkast kost € 2. Wasverzachter en waspoeder staan gratis ter beschikking.

Diverse thuisdiensten

'Het Park van de Vriendschap’ werkt nauw samen met het OCMW van Gingelom. Zo kan je in het lokaal dienstencentrum ook een aanvraag doen voor de diverse thuisdiensten van het OCMW. Dit zijn onder meer de klusjesdienst, de gezinszorg, de warme maaltijdbedeling en de minder mobielen centrale.


Contactinformatie